bc logo web2015 w ssn
bc logo web2015 w ssn
excellente school 2015 2017 scholenopdekaart globex indonesie 2018
excellente school 2015 2017
scholenopdekaart

globex indonesie 2018

phone 48   pin-b 48

Kom naar ons Open Huis

Zit jij op dit moment in groep 7 of 8 van de basisschool? Dan ben je op woensdag 7 februari 2018 van harte welkom op onze school. Tijdens het Open Huis kun je samen met je ouders kennismaken met de school en haar medewerkers van vmbo tot en met gymnasium. De deuren staan vanaf 16.00 uur open.
Iedereen snapt goed dat de overstap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs spannend is en het Blariacumcollege helpt je graag die stap makkelijker te maken. Je gaat naar een andere school, komt in een onbekend gebouw, je krijgt les van veel meer leraren en een lesrooster met allemaal nieuwe vakken.

Er kunnen veel vragen bij je opkomen. Waar zijn de verschillende lokalen? Bij wie kom ik in de klas? Hoe wordt er lesgegeven, hoe kom ik aan mijn boeken en krijg ik veel huiswerk? Speciaal voor jou, als basisschoolverlater, en je ouders organiseren wij het 'Open Huis'. Kom dus kijken en 'proeven'. Leraren leggen jou deze dag graag uit welke mogelijkheden onze school biedt. Je krijgt uitleg en ook laten docenten lesmateriaal zien en mag je zelf aan de slag.

Wanneer je een goed gevoel hebt overgehouden aan deze kennismaking, ben je van harte welkom op maandag 19 of dinsdag 20 maart 2018. Dan ben je van harte welkom om als ‘nieuwe brugklassers’ te worden ingeschreven.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan samen met je ouders het
Open Huis op 7 februari van 16.00 – 20.00 uur in het Juniorcollege, Drie decembersingel 40, Blerick.
Voor leerlingen uit groep 7 en 8.

Aanmelden voor het Open Huis hoeft niet. Je kunt gewoon binnen komen lopen.