BC logo plus w
BC logo plus w
scholenopdekaart
logo big climb 2019
phone 48   pin-b 48   logo big climb 2017

Reglement mediatheek

Mediatheek Blariacumcollege

De mediatheek van het Blariacumcollege vind je op de eerste etage in het Juniorcollege. De mediatheek is er voor alle leerlingen en personeelsleden van het Blariacumcollege.

Openingstijden mediatheek
maandag 8.30 - 15.30 uur
dinsdag 8.30 - 15.30 uur
woensdag 8.30 - 15.30 uur
donderdag 8.30 - 15.30 uur
vrijdag 8.30 - 14.00 uur

Afspraken voor het lenen van boeken uit de mediatheek

  • Je mag maximaal 1 Nederlands boek en/of 1 Engels boek lenen op vertoon van je eigen schoolpas.
  • De uitleentermijn is 4 weken en je mag het boek nog 1 keer verlengen. Verlengen kun je met je pas en het boek in de mediatheek, maar het kan ook via Mijn Auraspace op de website van de school.
  • Je kunt een boek dat is uitgeleend reserveren. Dat kan in de mediatheek en ook via Mijn Auraspace op de website van de school.
  • Een paar dagen voor de inleverdatum ontvangen je ouders/verzorgers een “bijna te laat” herinnering.
  • Breng je de boeken te laat terug dan is de boete € 0,05 per dag. Weekenden en vakanties tellen niet mee.
  • Is je boek meer dan 1 week te laat, dan worden je ouders/verzorgers hiervan via een “rappelbrief” op de hoogte gebracht. Voor het sturen van deze brief berekenen we naast de boete voor het te laat inleveren van het boek wel extra kosten van € 0,50. Na 2 weken volgt de 2e “rappelbrief”. De kosten hiervoor zijn € 1,50. Na drie weken volgt de laatste rappelbrief. De kosten hiervoor bedragen € 2,50. De brieven worden naar het in Magister ingevulde e-mailadres gestuurd. Wordt het boek na deze 3 herinneringsbrieven nog niet ingeleverd, dan wordt er een rekening naar je ouders/verzorgers gestuurd.
  • Voor alles wat je leent geldt: ben zuinig op de boeken! Raakt het geleende boek kwijt of beschadigd, dan moet je het vergoeden.

Heb je vragen of tips voor nieuwe boeken dan horen we dat graag van je !!