BC logo plus w
BC logo plus w
scholenopdekaart
logo big climb 2019
phone 48   pin-b 48   logo big climb 2017

irun2bfit foto

 

 

 

VIDEO KICK OFF BLARIACUM
IRUN2BFIT
video
 
Meer informatie: www.irun2bfit.nl
Waarom IRUN2BFIT?


Wanneer leer je als jongere op weg naar volwassenheid de ingrediënten voor een lijfstijl die jou vertrouwen, zekerheid, trots, energie geven en je belastbaar maken voor alle levensuitdagingen? Is het dan verwonderlijk dat in een tijdgeest van haast, drukte, fast food en social media velen geen fitte energieke lijfstijl meer kennen?

Aangetoond is dat ouders, scholen en leeftijdsgenoten sterke invloed hebben op keuzes en leefstijlgedrag.

  • ouders, omdat zij hun kinderen dagelijks sturen op alle vormen van leefstijl,
  • scholen, omdat zij zonder dat zij het vaak zelf beseffen, het vermogen hebben om door middel van kennis en vakoverstijgend samenwerken jongeren letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten
  • en tot slot leeftijdsgenoten, omdat je erbij wilt horen in wie jij wilt zijn zonder de groepsdynamiek op een negatieve manier te moeten trotseren.
    Nieuwe verbindende impulsen zijn in deze tijd nodig om te zorgen dat jongeren, scholen en ouders in een positieve kracht komen en blijven. De inzichten voor een energieke lijfstijl is een proces van persoonlijk ontdekken, ervaren en leren. Dat je fun mag beleven, dat je progressie ervaart, en dat het gaat om wat jij kan. Dat stimuleert de nieuwsgierigheid en enthousiasme het meeste. Aangetoond is dat daadwerkelijk effect bereikt wordt als bewegen, kennis en gezonde voeding niet los van elkaar staan maar in een programma integraal op elkaar worden afgestemd. Daar is tijd en aandacht voor nodig.


Nieuws en feiten:

In maart 2017 waren er dik 250 leerlingen en 18 personeelsleden van het Blariacumcollege die aan de Venloop hebben deelgenomen!

venloop shirtBelangrijke data:

VENLOOP 25 Maart 2018